Categorieën

Service

Een vitamine G (groen) verwenmomentje voor mantelzorgers

Een vitamine G (groen) verwenmomentje voor mantelzorgers
Gezond

Een vitamine G (groen) verwenmomentje voor mantelzorgers

  • Redactie
  • 21-08-2020
  • Gezond
Een vitamine G (groen) verwenmomentje voor mantelzorgers
VLAARDINGEN - U als mantelzorger heeft het extra zwaar in de coronatijd. Zeker in het begin van de crisis, toen er sprake was van een intelligente lockdown en sociale onthouding. Als er minder vrije keus is in sociale activiteiten, kan dat behoorlijk isolerend werken. Er was geen mogelijkheid tot dagbesteding en in de zorg voor uw naaste(n) kwam er vaak noodgedwongen meer op uw schouders. Daarom willen wij, Minters Mantelzorg, u een leuke en ontspannende middag of ochtend bieden.

Datum: 3 september 2020
Locatie: Stadslandbouw van Ruytenburch
Parkeren is gratis en kan op de parkeerplaats van het pannenkoekenhuis ’t Hof (Hofsingel 80),
let op: parkeerkaart is hier verplicht!
Tijd: 10.00 – 12.00 uur (ochtend) of 13.00 – 15.00 uur (middag)

Een groene en natuurlijke omgeving heeft veel positieve effecten op de gezondheid en gemoedtoestand. Om die reden is er gekozen voor een verwenmomentje, waarbij we veel in en met de natuur bezig zijn. We gaan een mooie stiltewandeling maken waar we de natuur met al onze zintuigen zullen beleven. Dit in combinatie met een leuke activiteit en wat lekkere versnaperingen, en het verwenmomentje is compleet.

Omdat we uiteraard rekening houden met de coronamaatregelen en de adviezen van het RIVM is er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Geef u daarom snel op via [email protected] of via 010-4351022 en geef daarbij aan of u deelneemt aan het ochtend- of het middagprogramma. Dit kan tot 27 augustus, met daarbij de kanttekening vol is vol. Als u zich opgeeft, wordt er op u gerekend.   

Heeft u milde ziekteverschijnselen? Neem dan telefonisch contact op en kom NIET naar de activiteit.

Minters

Burgemeester van Lierplein 51, Vlaardingen

Meer over Minters →