Categorieën

Service

Feestelijke afsluiting rolstoelvierdaagse

Feestelijke afsluiting rolstoelvierdaagse
Nieuws

Feestelijke afsluiting rolstoelvierdaagse

  • Redactie
  • 22-07-2017
  • Nieuws
Feestelijke afsluiting rolstoelvierdaagse

Fotografie: Herman van Nieuwenhuizen

VLAARDINGEN - Voor de twaalfde keer vond dit jaar van dinsdag 18 juli tot en met vrijdag 21 juli de Rolstoelvierdaagse van de Zonnehuisgroep plaats. Inmiddels een ware traditie voor de bewoners van Zonnehuisgroep Vlaardingen dus. De lange sliert rolstoelers, familieleden en vrijwilligers trokken door de wijken Holy en de Broekpolder trekken om gistermiddag feestelijk onthaald te worden aan de Dillenburgsingel.

Kort voor de finish werd er nog even gestopt bij Jumbo Wuijts aan de Loper, waar de medewerkers trakteerden op een 'frisje' en een lekkere stroopwafel. Daar werd ook nog eens genoten van Shantykoor De Vlaardingse Muiters, dat velen er toe bracht om luidkeels mee te zingen en een enkeling maakte zelfs een dansje.

De vierdaagse vond ook deze keer weer plaats dankzij de steun van vele vrijwilligers. Dankzij deze 'meelopers', die helpen bij het duwen van de rolstoelen, kunnen de bewoners de tocht volbrengen. Dit jaar waren het zo'n 125 'rolstoelers' met evenveel begeleiders, waaronder veel familieleden. Bij de finish stond locoburgemeester Bert van Nieuwenhuizen klaar om hen binnen te halen en de welverdiende medailles uit te reiken.

Zonnehuisgroep Vlaardingen

Dillenburgsingel 5, Vlaardingen

Meer over Zonnehuisgroep Vlaardingen →