Geslaagd vrijwilligersfeest Argos Zorggroep

30-09-2019 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Op 24 september werden de vrijwilligers van Argos Zorggroep uit de regio Vlaardingen in het zonnetje gezet tijdens een  gezellig vrijwilligersfeest in De Meerpaal, één van de huizen van Argos Zorggroep in Vlaardingen.  

Binnenkomen over een rode loper, op de foto in een photobooth, genieten van een Amerikaans buffet, kijken naar een goochelshow en dansen op ouderwetse plaatjes gedraaid door een heuse DJ, de vrijwilligers van Argos Zorggroep in regio Vlaardingen genoten! En om het feest compleet te maken lag er een ‘’Hollywood Walk of Fame’, waarop iedere vrijwilliger een eigen ster had.  

Tijdens deze avond werd ook van een groot aantal vrijwilligers het jubileum gevierd. Roos Franke, José van Merwijk, Marjan Don, Bep van der Gaag, Jagoda Naskret, Ali Guis, Sjaak Voogt, Nel Kleijwegt, Jaap Kleijwegt, Mary Hakker en Shurmin Martis zijn al 12,5 jaar vrijwilliger bij Argos Zorggroep. Cissy Siebel en Corry van der Kooij, zetten zich zelfs al 25 jaar in als vrijwilliger!

Bij Argos Zorggroep vinden ze zoveel jubilarissen erg bijzonder: ,,Wij zijn ontzettend trots op hen en kunnen niet genoeg zeggen hoe blij en dankbaar wij zijn, dat wij steeds weer op hen kunnen rekenen. Dankzij deze vrijwilligers kunnen wij extra kleur geven aan het leven van onze bewoners!''


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date