Gratis cursus cognitieve fitness voor een vitaal brein

19-10-2020 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Op maandag 2 november start in Vlaardingen de gratis cursus Cognitieve Fitness voor senioren (55+). Dit is een unieke trainingsmethode ter verbetering van cognitieve en motorische vaardigheden zoals geheugen, concentratie, coördinatie en reactievermogen. In zes lessen gaan deelnemers hun brein uitdagen en aan het werk zetten. Door verschillende concentratie- en geheugenoefeningen te combineren met (licht) lichamelijke inspanning en bewuste ontspanning, werken zij toe naar een gezonde, vitale geest!

Deze cursus wordt aangeboden door GGZ doel & preventie, in samenwerking met Seniorenwelzijn. De lessen vinden plaats op de maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur, vanaf 2 november tot en met 7 december 2020. Locatie is de Erasmushal aan het Erasmusplein, ingang naast de Albert Heijn. 

Wilt u meedoen? Meld u dan aan bij vitaliteitscoach Marielle van Santen op 06 50 25 83 70 of mail naar vitaliteitenbeweging@seniorenwelzijn.nl. Uiteraard hanteren wij in verband met corona de hygieneregels, houden wij 1,5 meter afstand en zijn deelnemers verplicht een mondkapje te dragen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date