Categorieën

Service

Help het Rode Kruis

Help het Rode Kruis
Gezond

Help het Rode Kruis

  • Redactie
  • 09-05-2018
  • Gezond
Help het Rode Kruis
VLAARDINGEN - Help het Rode Kruis met de jaarlijkse collecte van 24 tot 30 juni 2018, als collectant in uw eigen omgeving. Of als collectant in een team bij een winkelcentrum of als verspreider van flyers. Het kost een a twee uurtjes in die week en het Rode Kruis kan weer veel doen met de opbrengst van de collecte.

Aanmelden kan bij Rode Kruis afdeling Nieuwe Waterweg Noord. Mail ons via [email protected]. Of bel ons (werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur) 010 - 234 20 49. Kijk ook op onze site voor meer informatie: www.rodekruis.nl/nieuwewaterwegnoord

Het Rode Kruis helpt bij u in de buurt, door mensen te vervoeren die in een rolstoel zitten voor een medisch consult of voor een familie bijeenkomst. Op 23 juni organiseren wij een dagboot tocht voor senioren. Al 60 jaar zwemmen mensen, die meer zorg nodig hebben in zwembad de Kulk, begeleid door Rode Kruis vrijwilligers. U ziet onze Rode Kruis vrijwilligers bij stads- en sport evenementen. Je kunt EHBO, AED en Reanimatie cursussen volgen bij het Rode Kruis, zie gegevens hierboven.

Steenvaria Vlaardingen B.V.

Heliniumweg 12, Vlaardingen

Meer over Steenvaria Vlaardingen B.V. →