Herman in actie voor Kika!

30-01-2015 Gezond Redactie

VLAARDINGEN – Regelmatig knijpt hij Vlaardingse sporters af bij een survivaltraining, maar hij gaat zelf ook ‘tot het gaatje’: Herman Ruseler. Eind juni doet hij mee aan een actie voor Kika en daarvoor zoekt hij nog sponsors. Wij steunen hem van harte en hopelijk u ook! Hierbij zijn oproep:

Laat ik mij even voorstellen, mijn naam is Herman Ruseler, ik ben 53 en woon hiervan al 50 jaar in Vlaardingen. Ik kan van mijzelf wel zeggen, dat ik verzot ben op sporten…maar, als het kan, met mijn motto in gedachten “ik sport niet alleen voor mijn eigen gezondheid, maar ook voor die van anderen!” Zo heb ik fietstochten gedaan voor Stichting Interplast Holland, liep ik van 2003 t/m 2011negen maal de RoPaRun, organiseerden we evenementen t.b.v. Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld en Stichting de Regenboogboom, fietste ik in 2013 de vijfde Editie van Tour For Life t.b.v. Artsen Zonder Grenzen en in 2015 de Giro di KiKa. Het is altijd vervelend om anderen om geld te vragen maar het is anders wanneer het om goed doel gaat en in dit geval doe ik dat schaamteloos.

Wat is de reden achter mijn verzoek?

Van 28 juni tot en met 3 juli wordt de Giro di Kika verreden. Dit is een 6-daagse wielertocht in Noord Italië waarvoor ik me met een aantal vrienden heb aangemeld. We fietsen met maximaal 120 deelnemers zo’n 995 kilometer door de Alpen over onder andere de Stelvio en de Gavia, daarna via het Gardameer door de Povlakte en tenslotte door de Dolomieten. Wanneer je naar www.girodikika.nl surft, dan krijg je een aardige impressie van de tocht.

Het doel achter deze tocht is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Stichting Kinderen Kankervrij. Deze stichting is opgericht in 2002 en ze haalt veel geld op voor onderzoek naar de bestrijding van kinderkanker, onder andere dus met dit evenement dat voor de eerste keer wordt gehouden. Wanneer je meer wilt weten over deze stichting, dan vind je op de site een doorverwijzing. Iedere deelnemer betaalt zijn eigen reis- en verblijfskosten. Het geld dat wordt opgehaald met sponsoring komt volledig ten goede aan Kika. Verder moet iedere deelnemer minimaal € 2.500,- aan donaties regelen.

Of je mij wilt sponsoren en voor welk bedrag, dat bepaal je uiteraard volledig zelf. Natuurlijk is je donatie afhankelijk van je positie in de Quote500, van je bonus over 2015, het rendement op je aandelen of vastgoedportefeuille maar misschien vooral ook wel van je sympathie voor het goede doel. Vind je het leuk om mij verder op weg te helpen, surf dan naar hier en de rest leidt zichzelf. Dus: houd je bankpas in de aanslag en laat je van je meest gulle kant zien!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date