Het roer om? Kom werken in de zorg!

25-05-2020 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Heb jij altijd al in de zorg willen werken, maar is het er nooit van gekomen? Of wil jij het roer omgooien en in een nieuwe branche gaan werken? Vanaf september start Zonnehuisgroep Vlaardingen weer het ‘aspirantentraject’. In een periode van vier maanden maak je kennis met het werken in de zorg en met de organisatie. Rond je deze periode positief af, dan kun je bij Zonnehuisgroep Vlaardingen aan het werk via het BBL traject.

Het BBL traject betekent dat je werkt en leert tegelijkertijd. Je gaat één dag in de week naar school en komt in dienst bij Zonnehuisgroep Vlaardingen.  Wanneer je na drie jaar je diploma hebt behaald, kun je aan het werk als verzorgende in één van de locaties van Zonnehuisgroep Vlaardingen.

Lijkt dit je wel wat? Op www.werkenbijzgvlaardingen.nl vind je meer informatie over dit aspirantentraject. Hier staat ook een filmpje waarin een opleidingscoach je meer vertelt over het traject en een leerling-verzorgende je vertelt waarom ze zich heeft laten omscholen.

Je hebt tot vrijdag 5 juni de mogelijkheid om te solliciteren.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date