Categorieën

Service

Huidtherapie Gelderblom op Vlaardingen24

Huidtherapie Gelderblom op Vlaardingen24
Gezond

Huidtherapie Gelderblom op Vlaardingen24

  • Redactie
  • 17-08-2015
  • Gezond
Huidtherapie Gelderblom op Vlaardingen24
VLAARDINGEN - Vlaardingen24 verwelkomt Huidtherapie Gelderblom op 'Onze Bedrijven'. Misschien herkent u het wel. U loopt al een tijdje rond met een huidprobleem, maar twijfelt om naar de huisarts of dermatoloog te gaan. Heeft u er wel eens aan gedacht dat u langs zou kunnen gaan bij een huidtherapeut?

Bij Huidtherapie Gelderblom kunt u terecht voor:

  • Acnetherapie - alle vormen van acne.
  • Oedeemtherapie - lymfoedeem, lipoedeem, veneus oedeem, aanmeten steunkousen/therapeutisch elastische kousen.
  • Littekentherapie - atrofische littekens, hypertrofische littekens, littekens na acne, brandwondlittekens.
  • Definitief ontharen - overbeharing gezicht en lichaam.
  • Camouflagetherapie - acnehuid, rosacea, couperose, littekens, pigmentvlekken, wijnvlekken, spataderen, tatoeages.
  • Coagulatie therapie - steelwratjes, ouderdomsvlekken, couperose, bloedblaasjes/vaatjes, xanthelasma, gerstekorrels.
  • Cosmedische Huidtherapie - anti-aging, huidverbetering.
  • Pedicure.

Ook voor alle andere huidvragen kunt u bij ons terecht! Indien wij het niet behandelen kunnen wij u wel adviseren bij welke andere specialist u het beste terecht kan. Blijf niet rondlopen met een huidprobleem!

Maak GRATIS en vrijblijvend een afspraak bij Huidtherapie Gelderblom. De therapie wordt meestal vergoed uit uw aanvullende ziektekosten verzekering. Behandelingen op afspraak. Ook op maandag- en donderdagavond. www.huidtherapie-gelderblom.nl of bel: 06 - 22 33 71 59.

Wat is huidtherapie?

Bij de huidtherapeut krijgt u de beste zorg voor u en uw huid. Huidtherapie is een paramedisch beroep. Een beroep dat samenhangt met de geneeskunde. Huidtherapeuten behandelen de zieke of beschadigde huid en zijn HBO-gediplomeerd. De titel huidtherapeut is een beschermde titel, vastgelegd in de Wet BIG (artikel 34). In deze wet zijn regels vastgelegd voor de zorgverlening Hij beoogt kwaliteitsbevordering van de beroepsuitoefening en patiëntenbescherming. De huidtherapeut houdt kennis en kunde actueel voor de vijfjaarlijkse herregistratie.

Huidtherapie Gelderblom is aangesloten bij de NVH en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. U bent van harte welkom bij Huidtherapie Gelderblom voor een GRATIS en vrijblijvend informatieconsult. Hier is geen verwijzing voor nodig. Als huidtherapie binnen de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering valt, is een verwijzing van uw huisarts of dermatoloog misschien wel nodig. De vergoedingen verschillen sterk. Uw zorgverzekeraar kan u vertellen welke rechten op vergoeding u heeft.