Informatiemiddag ‘Werken in de thuiszorg’

02-05-2018 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Op donderdagmiddag 17 mei tussen 15.00 tot 18.00 uur organiseert Zonnehuisgroep Vlaardingen een informatiemiddag over ‘Werken in de thuiszorg’. Deze middag is bedoeld voor iedereen met een zorgopleiding en interesse in werken in de thuiszorg. Tijdens de informatiemiddag kunnen geïnteresseerden kennis maken met diverse thuiszorgmedewerkers en met Eline Dubbeldam, manager thuiszorg bij Zonnehuisgroep Vlaardingen. Daarnaast zijn er diverse P&O adviseurs en opleidingscoaches aanwezig, die samen met de geïnteresseerde bekijken welke functie past bij hun opleiding, ervaring en wensen.

Functies en opleidingsmogelijkheden
Niet alleen verzorgenden en verpleegkundigen van niveau 3 , 4 en 5 zijn welkom in de thuiszorg. Zonnehuisgroep Vlaardingen biedt helpenden met niveau 2 ook de mogelijkheid om een interne opleiding te krijgen naar niveau 2+ of niveau 3. Daarnaast zijn ook zorgstudenten (HBO niveau) van harte welkom, om naast hun studie alvast ervaring op te doen. Samen wordt er gekeken naar de mogelijkheden binnen de thuiszorg. 

Voordelen van werken in de thuiszorg
Zonnehuisgroep Vlaardingen biedt medewerkers in de thuiszorg veel flexibiliteit; werknemers hebben veel invloed op hun werktijden. Zelfstandigheid en groeimogelijkheden zijn daarnaast ook een groot voordeel van werken in de thuiszorg. En natuurlijk het dicht bij huis werken; Zonnehuisgroep Vlaardingen biedt thuiszorg aan in Vlaardingen en Schiedam, medewerkers hoeven dus niet ver te reizen. 

De informatiemiddag is een vrijblijvende gelegenheid om kennis te maken met werken in de thuiszorg. De middag wordt gehouden in Het Zonnehuis, aan de Dillenburgsingel 5 te Vlaardingen.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date