Inloophuis De Boei

08-10-2016 Gezond Redactie

VLAARDINGEN/SCHIEDAM - Inloophuis “De Boei” in Schiedam is een ontmoetingscentrum voor mensen die kanker (gehad) hebben,  hun naasten en nabestaanden. Het is een onderdeel van Stichting Inloophuis Rotterdam. Voor Schiedam, Vlaardingen en Maassluis is het gevestigd aan de Dam 30 in Schiedam. Het woord ‘ontmoeten’ wil zeggen zonder moeten, hierin zit de kracht en de vrijheid te kunnen en te mogen zijn wie je bent met alle mogelijkheden of onmogelijkheden.

Er is een vast programma  met daarin ruimte voor aanpassingen. Zo worden er onder andere sieraden gemaakt, doen ze aan yoga, meditatie, zingen, boetseren en nog veel meer! Deelname kost €1,50 per activiteit en als er materialen worden gebruikt iets extra voor de materialen. Wilt u niet deelnemen aan een activiteit maar heeft u behoefte aan een luisterend oor, een schouder of alleen zin een kopje koffie/thee ook dan bent u van harte welkom. Heeft u een idee voor activiteiten of lezing, bespreek die met de vrijwilligers dan kunnen ze kijken of ze het kunnen inpassen in het  activiteitenprogramma.

Verder kunt u iedere maandag, dinsdag en woensdag voor €2,00 mee lunchen. De lunch start om 12.30 uur.  Mocht u willen lunchen dan horen ze dit bij De Boei graag. Opgeven voor de lunch en voor informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06- 178 544 61 of mail naar deboeischiedam@gmail.com

U kunt iedere maandag, dinsdag en woensdag van 10.00 tot 16.00 uur binnenlopen voor een kopje koffie of thee. U bent van harte welkom!

Gerelateerd