Inloopochtend voor ouders bij Kinderpraktijk Bimbi

03-02-2020 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN –Kinderpraktijk Bimbi aan de 2e Van Leyden Gaelstraat 148 organiseert op dinsdag 4 februari van 08.30 uur tot 10.00 uur een inloopochtend voor ouders.

Wil je van gedachten wisselen over je kind en daarbij wat informatie inwinnen over onze diensten? Of heb je als ouder een vraag over de ontwikkeling van je kind?  

Wellicht heb je vragen over voeding en eetgedrag? Wil je ons KPNI brood proeven of informatie inwinnen over supplementen voor kinderen?

Behoefte om er even uit te gaan en onder het genot van een kopje koffie of thee tot rust te komen? Ook dan ben je van harte welkom. Het kan allemaal!

Alle ouders zijn van harte welkom op de Gratis Koffieochtend dinsdag 4 februari. Neem gerust kinderen die (nog) niet naar school gaan mee. Er is genoeg materiaal om mee te spelen. Ook is er de mogelijkheid om even binnen te stappen om producten te kopen of te bekijken in onze vitrine zoals Etherische oliën speciaal voor baby's en kinderen, supplementen en Probiotica en KPNI brood, pizza, pannenkoeken en paneermeel.

Meer informatie over Kinderpraktijk Bimbi vind je hier!

 

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date