JOGG Vlaardingen verwelkomt K3

27-03-2018 Gezond Redactie

VLAARDINGEN – Op woensdag 28 maart 2018 om 14.30 uur is er bij de Albert Heijn Veerplein een meet & greet met K3. Vanaf 14.00 uur is JOGG Vlaardingen ook aanwezig om de gezonde leefstijl onder deze jonge fans van K3 te promoten. De gemeente Vlaardingen streeft naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl voor alle inwoners van Vlaardingen. Met de Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) aanpak werken partijen in Vlaardingen samen om meer aandacht te krijgen voor sport en bewegen en gezond eten en drinken. Albert Heijn is zowel landelijk als lokaal partner van JOGG. 

Kom watercocktails proeven


Water is goed voor je gezondheid, groente eten ook! Dat water en groente lekker is, kunnen jonge fans komen proeven bij de waterbar van JOGG Vlaardingen tijdens de meet & greet van K3. Wethouder Arnout Hoekstra maakt en deelt samen met JOGG Vlaardingen watercocktails uit. Ook de mascottes Wendy Wortel en Tamira Tomaat van JOGG Nederland zijn van de partij.
 

JOGG Vlaardingen


JOGG Vlaardingen stimuleert de gezonde leefstijl bij kinderen in Vlaardingen en zet zich in voor een gezondere omgeving. Ze schenkt veel aandacht aan voldoende bewegen, groente/fruit eten, water drinken in plaats van suikerhoudende dranken en een gezond ontbijt. Aandachtsgebieden zijn de kinderopvang, de activiteiten van Vlaardingen in Beweging, het basisonderwijs en enkele activiteiten Vlaardingen breed.


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date