Juridische aspecten bij dementie centraal tijdens Alzheimercafé

27-11-2018 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Hoe te handelen als iemand met Alzheimer zijn huis verkoopt? Notaris J.J.C. Krabbendam van Van der Valk Notarissen gaat in op allerlei juridische aspecten bij dementie tijdens het Alzheimercafé op dinsdag 4 december in het Zonnehuis te Vlaardingen.

Dementie gaat gepaard met verminderde regie. Dit betekent dat steeds meer 'gewone' zaken moeilijker verlopen. Dagelijkse zaken als geld pinnen of zorgen dat rekeningen betaald worden moeten vaak door iemand worden geregeld. Maar ook meer ingrijpende zaken zoals het verkopen van een huis kan soms problemen geven wanneer de verkoper dementie heeft. Op deze en andere situaties gaat notaris Krabbendam in tijdens het Alzheimercafé. Uiteraard gaat hij ook in op vragen van bezoekers.

Het Alzheimercafé  is een informele en vrij toegankelijke informatiebijeenkomst voor mensen met allerlei vormen van dementie, hun familieleden en andere belangstellenden. Voor het Alzheimercafé bent u van harte welkom in de Brasserie van het Zonnehuis, Dillenburgsingel 5 in Vlaardingen. Om 19.30 uur start het programma en het duurt tot 21.00 uur. Om 19.00 uur gaan de deuren al open. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.


 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date