Juridische aspecten bij dementie in Alzheimercafé

26-09-2017 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Op dinsdag 3 oktober is er weer het Alzheimercafé in het Zonnehuis Vlaardingen. Het Alzheimercafé is een informele en vrij toegankelijke informatie bijeenkomst voor mensen met allerlei vormen van dementie, hun familieleden, en andere belangstellenden.

Dementie gaat gepaard met verminderde regie. Dit betekent dat steeds meer “gewone” zaken moeilijker verlopen. Dagelijkse zaken als geld pinnen of zorgen dat rekeningen betaald worden moet door iemand worden geregeld. Maar ook meer ingrijpende zaken als bijvoorbeeld het verkopen van een huis kan soms problemen geven wanneer de verkoper dementie heeft. Op deze en andere situaties wordt ingegaan tijdens het Alzheimercafé. Spreker voor deze avond is notaris J.J.C. Krabbendam van Van der Valk Notarissen.

Voor het Alzheimercafé bent u van harte welkom in de Brasserie van het Zonnehuis, Dillenburgsingel 5 in Vlaardingen. Om 19.30 start het programma en dit duurt tot 21.00u. Om 19.00 gaan de deuren al open. U hoeft zich niet vooraf aan te melden..Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date