Kiwanis Clubs schenken kanteltuin

13-04-2018 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Op zaterdag 14 April schenkt Kiwanis Rotterdam Zuid in samenwerking met Kiwanis Vlaardingen-Maassluis een kanteltuin aan bewoners van De Laurenburg, een afdeling van Zonnehuisgroep Vlaardingen.  

Kiwanis Clubs bestaan uit vrijwilligers die zich inzetten voor de medemens en in het bijzonder voor kinderen. Op De  Laurenburg wonen jongeren tussen de 18 en de 45 jaar met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) of een spierziekte. Deze jongeren zitten veelal in een rolstoel en dat maakt tuinieren lastig. Met behulp van de kanteltuin krijgen zij die mogelijkheid nu wel.

De president van Kiwanis Rotterdam Zuid, Tanja van Sijp, zal om 11:30 uur de kanteltuin officieel overdragen aan de heer Van den Eijkel van Zonnehuisgroep Vlaardingen. Het adres van Drieën-Huysen Zuid is Graaf Walramlaan 100, 3136CZ Vlaardingen.

Zonnehuisgroep Vlaardingen is een integrale aanbieder van verzorging, verpleging, behandeling en dienstverlening aan voornamelijk senioren in Vlaardingen en omstreken. Uitgangspunt is met persoonsgerichte zorg op maat bijdragen aan kwaliteit van leven. Zonnehuisgroep Vlaardingen is deelnemer in de Zonnehuis Groep.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date