Categorieën

Service

Laat huidproblemen uw leven niet beheersen!

Laat huidproblemen uw leven niet beheersen!
Gezond

Laat huidproblemen uw leven niet beheersen!

  • Advertorial
  • 14-09-2015
  • Gezond
Laat huidproblemen uw leven niet beheersen!

VLAARDINGEN - Veel pubers en volwassenen kampen met huidproblemen. Ontsierende puistjes, verkleuringen of littekens roepen gevoelens van schaamte en angst op. Pijn en jeuk ontnemen soms de lust tot bewegen. De huidtherapeut kan dit leed wegnemen of verzachten. Daarom staat de Week van de Huidtherapie (van 3 tot en met 10 oktober) dit jaar in het teken van paramedische (na)zorg voor uw huid. 

‘Ik durf weer rechtop te lopen’ (Daphne, 19 jaar)
Als veertienjarige kreeg Daphne last van hevige acne. Jarenlang ging ze letterlijk gebukt onder ontsierende puistjes en ontstekingen, tot ze bij de huidtherapeut aanklopte. Met medische peelings en lasertherapie werd de acne teruggedrongen. Haar huid kwam tot rust. Ook leerde ze om haar huid goed te reinigen en te verzorgen en onrustige plekken te camoufleren. 

‘Ik geef me eindelijk bloot’ (Chantal, 28 jaar)
Vrouwen met hirsutisme krijgen veel en donker haar op plaatsen waar meestal geen of alleen donshaar groeit. Chantal weet er alles van. Zij schaamde zich zo voor de overbeharing op haar lichaam, dat ze geen stukje huid onbedekt liet, al was het hartje zomer. Een combinatie van laserbehandelingen en elektrische epilatie bij de huidtherapeut bracht uitkomst. Nu gaat ze graag in bikini naar het strand. 

‘Pijn is geen belemmering meer’ (Johan, 45 jaar)
Bij Johan werd huidkanker geconstateerd in zijn rechterarm. Tijdens de operatie werd niet alleen huid maar ook klierweefsel weggehaald. Een ontsierend litteken en flinke vochtophopingen leken blijvende herinneringen. Johan kon zijn arm slecht bewegen en zocht hulp bij de huidtherapeut. Met oedeemtherapie werd het overtollige vocht in zijn arm afgevoerd, massages maakten het litteken soepeler en minder zichtbaar. Sinds kort tennist Johan weer fanatiek. 

Herkent u zich in deze verhalen? Hebt u last van een onrustige of beschadigde huid? Of vermoeide benen of armen door vochtophopingen? Herstelt u van kanker en worstelt u met de gevolgen van de behandelingen? Blijf niet tobben. Maak een afspraak met Huidtherapie Gelderblom en kom letterlijk en figuurlijk weer lekker in uw vel!

Laat uw huid onze (na)zorg zijn!

Tijdens de Week van de Huidtherapie bent u bij ons van harte welkom met al uw vragen, zonder verwijzing van huisarts of medisch specialist. Wij adviseren u vrijblijvend over de beste zorg en het te verwachten resultaat. Uiteraard bent u ook voor of na deze week van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend informatieconsult.

 

Mandy Gelderblom
Huidtherapie Gelderblom
Dillenburgsingel 10
3136 EB Vlaardingen
Tel.: 06 22 33 71 59
www.huidtherapie-gelderblom.nl