Mantelzorg Café in de Groene Luiken

05-09-2019 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Bent u mantelzorger? Zorgt u voor een partner, kind, ouder, vriend of goede buur? Dan bent u op 10 september van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom in het Mantelzorg Café Vlaardingen, een activiteit van Minters Mantelzorg. Het Mantelzorg Café vindt iedere tweede dinsdag van de maand in 2019 plaats. Het café is een plek waar mantelzorgers uit Vlaardingen elkaar kunnen ontmoeten.

Op dinsdag 10 september zal Marianne Verhoeff een workshop verzorgen, 'In vrijheid mantelzorgen'. Over afstand en nabijheid in de mantelzorg. Mantelzorger zijn is op zichzelf al een pittige taak. Veel regelen, lastige beslissingen nemen, de feitelijke (ver)zorgtaken, etc. In die drukte van alledag is er een factor, die onderbelicht blijft en die het (langdurige) mantelzorgen extra zwaar of juist lichter kan maken: de kwaliteit van de relatie en de onderlinge samenwerking van familieleden. Hoe vindt je als mantelzorger de juiste afstand of nabijheid? Zodat je ook zelf gezond en vitaal kunt blijven.

Vooraf aanmelden is niet nodig, mantelzorgers kunnen zo binnenlopen bij het Mantelzorg Café, Oosthavenkade 8 (in de Groene Luiken) in Vlaardingen. De koffie staat klaar. 

Meer informatie
Meer informatie bij Antoinette Eilering, mantelzorgconsultent van Minters Mantelzorg, 06-51694096, of kijk op www.mintersmantelzorg.nl.


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date