Mantelzorgcafé op 12 februari

29-01-2019 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Bent u mantelzorger? Zorgt u voor een partner, kind, ouder, vriend of goede buur? Dan bent u op 12 februari  van 10.00 uur tot 12.00 uur van harte welkom in het Mantelzorgcafé Vlaardingen, een activiteit van Minters Mantelzorg.  

Het Mantelzorg café is iedere tweede dinsdag in de maand in 2019 een plek waar mantelzorgers uit Vlaardingen  elkaar kunnen ontmoeten.

Op dinsdag 12 februari  zal  Suus Zevenbergen van “In Balans” aanschuiven. Zij is behalve Oefentherapeut Mensendieck en Psychosomatisch Oefentherapeut deskundig op het gebied van slapen. Suus Zevenbergen gaat met u in gesprek over slapen en slaaploosheid en tevens krijgt u tips en oefeningen om beter te kunnen slapen.

Vooraf aanmelden is niet nodig, mantelzorgers kunnen zo binnenlopen bij het Mantelzorg café, Oosthavenkade 8 (in de Groene Luiken) in Vlaardingen. De koffie staat klaar.
 

Meer informatie:

Meer informatie bij Antoinette Eilering, mantelzorgconsultent van Minters Mantelzorg, 06-51694096, of kijk op www.mintersmantelzorg.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date