Massagepraktijk Consilium voor professionele massagebehandelingen!

03-12-2019 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Masagepraktijk Consilium staat voor professionele massagebehandelingen, vakkundigheid en persoonlijke aandacht, waarbij kwaliteit en inzet heel belangrijk zijn. Er is voldoende ruimte en tijd voor uw verhaal tijdens de intake en na afloop staat er een glaasje water voor u klaar. Het intake gesprek is altijd gratis en dit gaat niet van uw behandeltijd af.

Dit is de kracht van Massagepraktijk Consilium!
Samen met u wordt er gekeken welke klachten er zijn, waarna we met de diverse technieken proberen uw klachten te verlichten. Dus.... heeft u last van nek-, rug- of schouderklachten, of een zeurende onderrug? Of komt die hoofdpijn regelmatig terug? Loop hier niet te lang mee door, want hoe langer u wacht, hoe meer tijd het nodig heeft om de klacht weer te verhelpen.

Ook voor een klassieke massage met als doel ontspanning bent u natuurlijk van harte welkom bij Massagepraktijk Consilium. Het maakt het hoofd even leeg en de spieren en het lichaam zelf hebben even een moment van rust en ontspanning. Dit kan u helpen om verlichting te geven bij stress of spanningsklachten. 

Een massagebehandeling kan ook als preventief doel ingezet worden, waarbij u juist wilt voorkomen dat klachten ontstaan of terugkomen. Ik help u graag verder om weer fit en vitaal te worden en te blijven. Wil je graag een afspraak maken of heb je een vraag, neem gerust contact op voor meer informatie.

Ook bij ons te koop: De Massage Kadobon! 

Ik heb een NGS licentie als sportmasseur en ga regelmatig naar bijscholingen en cursussen om mijn kennis en kwaliteit up to date te houden.

Warme groet,
Tanya de Bruin

Massagepraktijk Consilium
06 22 48 84 46
info@massagepraktijkconsilium.nl
www.massagepraktijkconsilium.nl
facebook: massagepraktijk Consilium

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »








Altijd Up-to-date