NAH-symposium in Hofplein Theater Rotterdam

28-10-2017 Gezond Redactie

VLAARDINGNE/ROTTERDAM - Op woensdagavond 15 november organiseren de samenwerkingspartners van het Hersenletselcentrum Rotterdam-Rijnmond een thema-avond over leven met hersenletsel. Zonnehuisgroep Vlaardingen is één van deze samenwerkingspartners. Bij De Laurenburg, één van de locaties van Zonnehuisgroep Vlaardingen, wonen jonge mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel) of een spierziekte.

Het programma van het symposium bestaat uit een muzikale introductie en een inhoudelijke lezing met interactieve workshops. Na het plenaire gedeelte is er een discussie met een panel waarin de vrijwilligers, ervaringsdeskundigen, beleidsmakers en beroepskrachten zitting hebben en waaraan ook het publiek actief deelneemt. Iedereen die in regio Rotterdam Rijnmond woont of werkt, kan deze avond gratis bijwonen.

Op www.hersenletselcentrum.com is meer informatie te lezen over het symposium en hier kan men zich ook aanmelden.

Zonnehuisgroep Vlaardingen is een integrale aanbieder van verzorging, verpleging, behandeling en dienstverlening aan voornamelijk senioren in Vlaardingen en omstreken. Uitgangspunt is met persoonsgerichte zorg op maat bijdragen aan kwaliteit van leven.

Zonnehuisgroep Vlaardingen is deelnemer in de Zonnehuis Groep.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »Altijd Up-to-date