Nieuw bij Eyevie: Henna Brows

30-10-2019 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Wanneer semi permanente make-up voor jou nog een stap te ver is... Omdat je het spannend vindt omdat het in de huid gebracht wordt of er zijn twijfels of het wel bij je past. Toch wil je strakke wenkbrauwen die mooi in shape zijn, vol van kleur en vooral geen tijd in beslag nemen. 

Henna is de nieuwste trend op wenkbrauwgebied wat betreft kleuren. Waar gewone wenkbrauwverf alleen de haren verft, verft henna ook de huid onder de haartjes waardoor ongelijkheden worden opgevuld. Met de juiste verzorging blijft henna tot wel veertien dagen op de huid zitten en tot zes weken op de haren.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die bij jou passen of kan ik iets voor je betekenen? Neem dan eens een kijkje op www.eyevie.nl. Ook kun je terecht op de social media kanalen: www.facebook.com/eyeviepmu en op www.instagram.com/eyevie_pmu voor foto's van de verschillende behandelingen. Wil je een afspraak maken of liever eerst een vrijblijvende intake? Mail dan naar: info@eyevie.nl of telefonisch te bereiken op: 06 – 14 38 16 00.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date