Nieuw bij Huidtherapie Gelderblom: Nano-dermabrasie behandeling

13-04-2017 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - De anti-aging behandeling voor in de zomer! Nano-dermabrasie is een cosmedische behandeling die de huid polijst, gladder en jonger maakt. Met behulp van deze technologie worden dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. Ook wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname van huidverbeterende werkstoffen die na de behandeling worden gebruikt. De huid voelt na de behandeling zacht en fris aan. 

De behandeling is snel, pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat! 

Nano-dermabrasie wordt toegepast bij de behandeling van:
·       Ruwe huid
·       Couperose
·       Zonbeschadigingen
·       Acné
·       Grauwe huid
·       Verouderde huid
·       Oppepper voor de huid
·       Betere doorbloeding

Indien gewenst kan een NANO-dermabrasie om de week afgewisseld worden met een peeling in kuurverband of gecombineerd worden met bindweefselmassage. Hierbij zal de activatie in de huidcellen nog wat krachtiger zijn. 

Geïnteresseerd in een nano-dermabrasie behandeling? Maak een afspraak bij een van onze huidtherapeuten voor een gratis en vrijblijvend informatieconsult. Kijk voor meer informatie op onze website www.huidtherapie-gelderblom.nl of bel ons: 010 - 737 17 33. 

Huidtherapie Gelderblom
Dillenburgsingel 10
3136 EB Vlaardingen
Tel. 010 737 17 33
info@huidtherapie-gelderblom.nl

Gerelateerd