NIEUW: Coaching op Leefstijl (CooL) in Vlaardingen

02-10-2020 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Wil je een gezonde leefstijl? Vanaf november biedt PrevenZie Leefstijlcoaching (in samenwerking met ZoHealthy en Vlaardingen in Beweging) Coaching op Leefstijl aan. Iedereen die blijvend gewicht wil verliezen door het aanpassen van zijn of haar leefstijl kan zich hiervoor aanmelden. De kosten van dit leefstijlprogramma worden volledig vergoed vanuit je zorgverzekering en hebben geen invloed op je eigen risico. Er is alleen een verwijzing nodig van de huisarts.

PROGRAMMA
Het totale programma duurt twee jaar en is voor volwassenen met een BMI vanaf 30 én voor volwassenen met een BMI vanaf 25 in combinatie met een verhoogd risico op diabetes type 2, hart- en vaatziekten, slaapapneu of artrose. 

Jaarlijks krijg je vier individuele gesprekken en acht groepsbijeenkomsten met een leefstijlcoach. Verschillende onderwerpen zoals voeding, slapen, bewegen en omgaan met stress worden besproken met als doel blijvende gedragsverandering, gewichtsverlies en verbetering van kwaliteit van leven. Andere zorgverleners die bij de begeleiding betrokken kunnen worden zijn een diëtist, fysiotherapeut en/of praktijkondersteuner. 

AANBOD EN START
Het programma start vanaf november 2020 op onderstaande locaties en tijden: 

Maandagmorgen                                                                          
09-30- 11.00 uur
Clubgebouw CWO
Park ’t Nieuwelant, Trimpad 12
Vlaardingen

Maandagavond
19.30 – 21.00 uur
KADE40                                                                             
Westhavenkade 40
Vlaardingen 

AANMELDING  
Meer informatie over het gratis programma kun je vinden op mijn website www.prevenzie.nl. Heb je nog vragen? Dan ben ik bereikbaar op tel. 06 - 175 89 066 of info@prevenzie.nl.

Mariëlle Muis - Geregistreerd Leefstijlcoach (BLCN)
PrevenZie Leefstijlcoaching

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date