Nieuw seizoen Alzheimercafé

16-08-2017 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Vanaf 5 september start het Alzheimercafé op de eerste dinsdag van de maand in Vlaardingen weer met de zijn maandelijkse bijeenkomsten. Het onderwerp dat deze avond besproken wordt, is: Wat is dementie ? En wat gebeurt er op de Geheugenpolikliniek? Vragen die deze avond zeker aan de orde komen zijn: Is de ziekte van Alzheimer hetzelfde als dementie, of zijn er ook andere vormen van dementie ? Hoe wordt de diagnose van dementie gesteld?

Sprekers zijn neuroloog Dirk Saal en geriatrisch verpleegkundige Judith de Heer. Beiden werken in het Vlietland ziekenhuis te Schiedam. Natuurlijk kunt u als bezoeker van het Alzheimercafé ook uw eigen vragen stellen over dit onderwerp, of andere zaken over dementie.

Het Alzheimercafé is bedoeld voor mensen met dementie en hun mantelzorgers, maar professionals en andere belangstellenden zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Voor het Alzheimercafé bent u van harte welkom in de Brasserie van het Zonnehuis, Dillenburgsingel 5 in Vlaardingen. Om 19.30 start het programma en dit duurt tot 21.00u. Om 19.00 gaan de deuren al open. U hoeft zich niet vooraf aan te melden, u kunt gewoon binnen lopen.

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date