Nieuwe cursus BodyMindWork

14-08-2017 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Praktijk Verhoeff organiseert dit najaar weer een nieuwe cursus BodyMindWork. De start is half september. Voorafgaand daaraan zijn er twee gratis open avonden op 31 augustus en 7 september.

Ken je dat: op vakantie heb je goede voornemens voor na de vakantie: het rustiger aan doen, meer ontspannen leven, meer plezier maken, genieten van het leven. Dit jaar ga je het echt anders doen! En na de eerste week zit je al weer volop in het ritme en lijkt de vakantie iets van heel lang geleden... Om het dit jaar anders aan te pakken, om meer in beweging te komen, meer plezier te hebben en vooral minder te piekeren en je zorgen te maken, heb ik een goede tip voor je! Kom kennismaken met BodyMindWork. Op de gratis open avond ga je via beweging, oefeningen, ademwerk en (actieve) meditatie op zoek naar dat wat jij nodig hebt om ontspannen in het leven te staan. En welke gedachten of overtuigingen jou daarin tegenhouden. 

Word je nieuwsgierig en wil je ontdekken of BodyMindWork iets voor je is? Van harte welkom! En neem ook gerust iemand mee. Ervaring is niet nodig. Graag even aanmelden via de mail als je komt.
 

Praktische informatie

 
Data: 31 augustus en 7 september 2017 
Je kunt beide avonden komen of één van de avonden.
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Kosten: gratis (inclusief thee)
Waar: Touchfit, Hendrik Casimirstraat 151, Vlaardinge
Meer info: praktijkverhoeff.nl
Aanmelden: info@praktijkverhoeff.nl

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date