Ontmoet elkaar bij Longpunt Vlaardingen

25-10-2019 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Een longziekte... hoe ga je daarmee om? Met wie praat je erover? Wat helpt en wat niet? Je bent niet alleen – er zijn veel mensen die met dezelfde vragen lopen. Daarom organiseert Longfonds, in samenwerking met Franciscus Gasthuis & Vlietland en Careyn, Longpunten. Dit zijn gratis bijeenkomsten waar je vragen kunt stellen en kunt praten met een zorgverlener. Tijdens een kopje koffie met wat lekkers erbij worden ervaringen gedeeld. Een Longpunt is bijna altijd in de buurt, gezellig en misschien wel heel nuttig.

Op maandag 11 november is er een Longpunt in Vlaardingen met als thema: ‘Didgeredoo en ademhaling’. ,,Wij zijn Silvia Ros en Kees Kleiman. Samen zijn wij AirFlow. Air staat voor lucht/zuurstof en Flow staat voor stroom of stroming. Dit zijn de twee elementen die wij gebruiken om onze passie gestalte te geven. Al jaren bespelen wij op evenementen het oeroude blaasinstrument de didgeridoo. Dit instrument vindt zijn oorsprong in Australië, waar het werd bespeeld door de Aboriginals. Deze holle boomstam vindt langzaam zijn weg in onze huidige samenleving. Ook de heilzame werking op het functioneren van ons lichaam en onze ademhaling krijgt steeds meer aandacht. Graag vertellen wij jullie er meer over bij het longpunt. Tevens willen wij jullie verbazen met de prachtige klanken van dit bijzondere instrument.''

Daarnaast kun je ervaringen uitwisselen met andere mensen met een longziekte. Ook je partner, vrienden of familie zijn welkom!

Locatie: TouchFit,
Hendrik Casimirstraat 151
3136 BD Vlaardingen
www.touchfit.nl
Tijd: 14.00 - 16.00 uur (Om half 2 staat de koffie klaar!)
Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig!
Wij verzoeken je om geen geurtjes te gebruiken.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date