Ontspannen de decembermaand in

09-12-2019 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - De feestmaand december staat al weer voor de deur. Sinterklaas, kerstborrels, kerstfeest, Oud en Nieuw, alles in een maand. Natuurlijk ontzettend gezellig, maar ook ontzettend druk. Veel tijd voor jezelf blijft er dan niet over. Wil je graag stralend aan het kerstmaal verschijnen? Dat kan!!
Ik heb voor jou een heerlijke verwen-behandeling op maat gemaakt, met heerlijk geurende producten, een zachte massage en een ontspannend masker afgerond met een ontspannend kopje thee, speciaal voor de drukke decembermaand.

Als je iemand weet die ook graag zo’n behandeling zou willen, nodig dan je moeder, vriendin, dochter, zoon, man, buurvrouw, etc. dan uit! Zowel jij als degene die je aanbrengt maken gebruik van de actie en betalen slechts € 30,00 (normaal is deze behandeling € 58,00). Als dat geen mooie start voor de decembermaand is...

Graag geef ik je ook ‘Wintertips’, zodat je de gehele winter je zachte, mooie huid kunt behouden. Kou en guur weer kunnen een behoorlijke impact op je huid hebben; zeker als je al een gevoelige, reactieve huid hebt. Wees de winter te slim af. In de salon krijg je een heerlijke handcrème gratis tijdens de december-maand.

Je kleding kan je ook veel stress geven met de feestdagen, op het laatst toch nog wat nieuws aanschaffen voor juist dat leuke feest. Ik help je graag met een kleur- en of stijladvies op maat, zodat je gerichter kunt winkelen en de juiste keuzes maakt voor de feestdagen. Kun je bij het bepalen van je kleuren, je stijl of figuur wel wat hulp gebruiken, neem dan gerust contact met mij op, dan kijken we samen naar jouw beste kleuren en jouw mooiste stijl.

Zowel in december en januari is het stijladvies slechts € 85,00 en kom je samen met iemand, dan betaal je € 75,00 p.p. Wist je trouwens dat je heel veel combinaties kan maken van een klein aantal basiskledingstukken. We noemen dit een Capsule Wardrobe. 

Capsule wardrobe
Een kledingselectie van enkel de leukste en meest essentiële items die goed met elkaar te combineren zijn, noemt men een Capsule Wardrobe. Eigenlijk komt dat neer op een minimalistische kledingkast met enkel jouw favorieten! Nooit meer een kledingcrisis, het laat je inzien dat je minder nodig hebt dan je denkt

Ik wens je een heel mooie en ontspannen decembermaand toe!
Nel Schoenmaker, tel. 06 525 47 423

Meer informatie:

TouchFit Paramedisch Therapeutisch Centrum
Hendrik Casimirstraat 151
3136 BD Vlaardingen
T 010-4353677
E info@touchfit.nl
www.touchfit.nl

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date