Categorieën

Service

Ontspannen? Een massage doet wonderen!

Ontspannen? Een massage doet wonderen!
Gezond

Ontspannen? Een massage doet wonderen!

  • Advertorial
  • 29-07-2020
  • Gezond
Ontspannen? Een massage doet wonderen!
VLAARDINGEN - Je wil graag ontspannen, maar het kost moeite. Stress en spanning stapelen zich op in het lichaam, je energie wordt minder en ook slapen gaat steeds moeilijker. Als je last hebt van stress en spanningen, gaat je lichaam in een soort van overlevingsstand. Afvalstoffen hopen zich meer op in je lichaam en zo ontstaan blokkades in bijvoorbeeld nek/schouders. Je kunt last van slaapproblemen krijgen waardoor vermoeidheid ontstaat en je nog meer spanningen kunt ervaren. 

Wist u dat massagepraktijk Consilium je kan helpen om jeuw klachten te verminderen en meer te  ontspannen? Massage staat erom bekend dat het ontspanning kan geven in jew lichaam en zo stress en spanningsklachten kan aanpakken. Het draagt mede bij aan het weer fit en vitaal voelen en het herstel op geestelijk en lichamelijk vlak. Bij Massagepraktijk Consilium kunt u terecht voor een professionele massagebehandeling, die gericht is op ontspanning en verlichting van uw klachten kan geven. 

Benieuwd wat massage voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Ook bij ons te koop: De Massage Kadobon!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem gerust contact op. 

Warme Groet,

Tanya de Bruin
Massagepraktijk Consilium
06 - 224 88 446
[email protected]
www.massagepraktijkconsilium.nl

facebook: massagepraktijk Consilium

 

Primrose Holding B.V.

Nieuwe Kerkstraat 5, Vlaardingen

Meer over Primrose Holding B.V. →