Categorieën

Service

Open Dag bij Zonnehuisgroep Vlaardingen

Open Dag bij Zonnehuisgroep Vlaardingen
Gezond

Open Dag bij Zonnehuisgroep Vlaardingen

  • Advertorial
  • 15-03-2016
  • Gezond
Open Dag bij Zonnehuisgroep Vlaardingen
VLAARDINGEN - Op zaterdag 19 maart is iedereen welkom tijdens de Open Dag van de Zonnehuisgroep Vlaardingen. Op deze dag opent Het Zonnehuis aan de Dillenburgsingel haar deuren voor het grote publiek en kan je kennis te maken met de organisatie.

Van 10.00 tot 15.00 uur vinden er diverse activiteiten plaats; zo kan men deelnemen aan een rondleiding en kunnen bezoekers zelf ervaren hoe het is om te rolstoeldansen. Daarnaast verkoopt De Laurenburg, de locatie waar mensen wonen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel), zelfgemaakte producten. Ook voor mensen die op zoek zijn naar (vrijwilligers)werk in de zorg, is de Open Dag zeker interessant. Dit is hét moment voor een eerste kennismaking met Zonnehuisgroep Vlaardingen.

Zonnehuisgroep Vlaardingen is een integrale aanbieder van verzorging, verpleging, behandeling en dienstverlening aan voornamelijk senioren in Vlaardingen en omstreken. Uitgangspunt is met persoonsgerichte zorg op maat bijdragen aan kwaliteit van leven. Zonnehuisgroep Vlaardingen is deelnemer in de Zonnehuis Groep.

Zonnehuisgroep Vlaardingen

Dillenburgsingel 5, Vlaardingen

Meer over Zonnehuisgroep Vlaardingen →