Open les BodyMindWork

06-09-2016 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Donderdagavond 8 september is de open les van de cursus BodyMindWork. Ben je op zoek naar meer levensplezier, ontspanning, een vitaler gevoel en oprecht contact met jezelf en anderen? Kom dan naar de open les om te ervaren of BodyMindWork iets voor jou is. Er is nog plek!

In de cursus BodyMindWork gaan we bewegen, doen we lichaamsoefeningen en ademwerk. Zo leer je te voelen en te ervaren wat jou belemmert om blij en ontspannen te zijn, en om te ontdekken wat jij nodig hebt voor meer plezier.

De werkvormen tijdens de cursus: beweging, ademtechnieken, inspannings- en ontspanningsoefeningen en (actieve) meditaties. Dit seizoen ligt de nadruk op ademwerk: ik werk met een ademcirkel die als resultaat heeft dat je je veel vitaler zult gaan voelen.

De cursus wordt verzorgd door Marianne Verhoeff. Ik ben bodymindtrainer en therapeut in de lichaamsgerichte psychotherapie. Mijn begeleiding is er op gericht je weer bewust te maken van en te leren luisteren naar de signalen en verhalen van jouw lichaam. Vanuit deze bewustwording is blijvende verandering mogelijk.

Meer informatie vind je HIER!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date