Opening Kinderpraktijk Bimbi in Vlaardingen

12-12-2019 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN – In december opent Kinderpraktijk Bimbi de deuren van de nieuwe Praktijkruimte in Vlaardingen. Wij willen dit moment niet onopgemerkt voorbij laten gaan en nodigen ieder van harte uit voor een feestelijke opening in kerstsfeer:

Zaterdag 14 december

van 10.00 tot 13.00 vrije inloop

Adres: 2e van Leyden Gaelstraat 148

3134 LP, Vlaardingen

Samen met jullie heffen wij graag het glas om onze opening op een feestelijke wijze met elkaar te vieren onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om rond te lopen en onze nieuwe praktijk te bewonderen.

 

Over Kinderpraktijk Bimbi


Leren, ontdekken en ontwikkelen in een natuurlijke omgeving waar rust, reinheid en heling centraal staat.

Iedereen heeft een innerlijke richtingaanwijzer naar harmonie en geluk. Een stem vanuit je dromen, verlangens, passie en motivatie. In het drukke, lawaaiige leven dat wij leven, is het soms moeilijk om deze stem te horen. Of om te luisteren en te volgen wat ons echt blij maakt. Wij helpen kinderen en hun ouders graag om vanuit eigen basis te groeien en sterker te worden, zodat je de weg naar geluk weer op kunt pakken.

Omdat wij geloven, dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn, kijken we altijd naar het groter geheel; de mentale, fysieke en emotionele situatie. We werken hierbij met hoofd, hart en handen en zetten ervaringsoefeningen, materialen en werkvormen in, onderbouwd met duidelijke theorieën, eye-openers en inzichten.

Daarbij kijken we binnen onze ondersteuning altijd naar het individu en leveren zo veel mogelijk hulp op maat. We verdiepen ons in de persoonlijke levensgeschiedenis, gewoontes en behoeften. We werken samen, nemen rust en tijd voor mensen, waardoor ieder zich geborgen en begrepen voelt. Een stabiele omgeving met overkoepelende begrippen zoals ‘Samen, warmte en eigenheid’.

Samen kijken we naar wat ons gedrag en het gedrag van kinderen ons te vertellen heeft. Kinderen communiceren tenslotte onder meer door middel van gedrag. Zij willen ons iets duidelijk maken. Het heeft een functie en een doel die wij moeten leren begrijpen. Omdat dit geld voor alle leeftijden, werkt Kinderpraktijk Bimbi met ouders en hun kinderen van nul tot twaalf jaar.

Kinderpraktijk Bimbi is aangesloten bij BATC; Beroepsorganisatie voor natuurgeneeskundige en natuurgerichte therapeuten.

Chiara van der Linden, natuurgericht Vaktherapeut.

Voor meer informatie: https://bimbiondersteuning.nl/

 

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date