Categorieën

Service

Permanente make-up bij Eyevie

Permanente make-up bij Eyevie
Gezond

Permanente make-up bij Eyevie

  • Advertorial
  • 20-12-2019
  • Gezond
Permanente make-up bij Eyevie

Kies voor kwaliteit en veiligheid

VLAARDINGEN - Een paar keer in de week ben je lekker aan het sporten, je eet gezond, en je probeert genoeg rust te pakken. Allemaal bewuste keuzes die je maakt om goed voor jezelf te zorgen. Maar waar kies je voor als je kiest voor permanente make-up? Ben je er dan ook bewust van wat je in je huid laat brengen? 

Helaas kom ik in de salon heel veel rood verkleurde wenkbrauwen tegen. Dit is een teken dat er pigmenten zijn gebruikt die schadelijke stoffen bevatten waaronder ijzeroxides. Ijzeroxides zijn minuscuul kleine deeltjes welke gaan oxideren in de huid. Roesten dus. De pigmenten van Swiss Color waar Eyevie mee werkt zijn de meest veilige pigmenten ter wereld. Vrij van schadelijke (kankerverwekkende) stoffen, zware metalen en allergie verwekkers. 

Op www.eyevie.nl vind je alle informatie over de pigmenten van Swiss Color en de verschillende behandelingen.

Ook kun je terecht op de social media kanalen: www.facebook.com/eyeviepmu en op www.instagram.com/eyevie_pmu voor foto's van de verschillende behandelingen.

Wil je een afspraak maken of liever eerst een vrijblijvende intake? Mail dan naar: [email protected] of telefonisch te bereiken op: 06 – 14 38 16 00.

 

Groeneveld opticiens

Liesveld 19, Vlaardingen

Meer over Groeneveld opticiens →