Categorieën

Service

Personal styling en huidtherapie?

Personal styling en huidtherapie?
Gezond

Personal styling en huidtherapie?

  • Advertorial
  • 13-02-2017
  • Gezond
Personal styling en huidtherapie?
VLAARDINGEN - Als je dit op het eerste gezicht leest zou je hier niet zo snel een verband in zien. Als oedeemtherapeut zien wij vaak in de praktijk voorkomen dat mensen problemen hebben met het vinden van kleding die bij hun lichaam past. In onze praktijk zien wij veel verschillende soorten patiënten, maar er is één groep waarbij het vinden van de juiste kleding een dagelijkse struggle is: Lipoedeem.

Lipoedeem is een pijnlijke, chronische ziekte. De aanmaak van vetweefsel is verstoord, evenals de afvoer van vocht via de lymfvaten. Hierdoor hopen vet en vocht zich op in de weefsels onder de huid. Dit gebeurt vooral op de heupen, bovenbenen en knieën, soms rond de enkels of de armen. Het ziekteresultaat varieert van een zachte huid en een minimale figuurverandering tot een huid die walnootachtig oogt en benen met een sterk afwijkende vorm (of iemand een gevoerde rijbroek aanheeft). Lipoedeem kan uiteindelijk lipo-lymfoedeem worden. (Zie: http://www.huidtherapie-gelderblom.nl/lipoedeem.htm)

Oedeemtherapeut Mandy heeft een patiënt behandeld voor lipo-lymfoedeem. Deze patiënt heeft door de therapie haar oedeem onder controle, maar had nog steeds problemen met het vinden van de juiste passende kleding. Zij heeft vervolgens een afspraak gemaakt met Anne-Marie en Bianca van Personal Stylists. Dit heeft haar enorm geholpen (zie: http://personal-stylist.nl/klantbeoordeling/

Anne-Marie is meester kleermaker en heeft een passie voor styling. Bianca is schoonheidsspecialiste, met gevoel voor combineren, stylen en personal branding. Zij vinden het leuk om mensen te stylen en te helpen met het vinden van een goede look. Zij adviseren, helpen kledingkasten op te ruimen, kleding te vermaken en nieuwe outfits te zoeken. Iedereen verdient een goede look.

Team Huidtherapie Gelderblom vond het de moeite waard om dit even met jullie te delen. Ook als je geen lipoedeem hebt ben je van harte welkom voor advies bij Anne-Marie en Bianca.