Samen buiten bewegen nu ook in de Rivierzone

25-09-2018 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Na het succes in park ‘t Nieuwelant, Holy en bij beweegtuin Marnix gaat ook in de Rivierzone de samen buiten beweegactiviteiten van start. Deze activiteiten worden georganiseerd door netwerkpartners van Gezond oud worden in Vlaardingen. Hiermee kunnen mensen de voordelen van buiten bewegen ervaren en worden buurtgenoten bij elkaar gebracht.

In de Rivierzone vindt de activiteit aan de Maasboulevard plaats. U doet samen met buurtgenoten verschillende beweegoefeningen en/of spelvormen in de buitenlucht. Voor wie wil, kan na afloop een kopje koffie/thee drinken in de Bolder (€0,50 voor een kopje koffie, €0,40 voor een kopje thee).

De activiteit is voor 55+ers uit de Rivierzone en aangrenzende wijken. Iedereen kan meedoen, ook als bewegen minder soepel verloopt. U wordt tijdens de activiteit professioneel begeleid door een fysiotherapeut.

De activiteit is elke donderdag van 10.00-11.00uur. Er wordt gestart op 4 oktober en er wordt vooraf verzameld op het pleintje aan de Maasboulevard. In het geval van slecht weer, is er een binnenruimte beschikbaar. De eerste 12 beweegactiviteiten zijn gratis.

Doet u mee? Geef dan uw gegevens door via info@fysiotherapiehetweeshuis.nl  of bel naar 010 248 01 28. Of kom langs!

Wilt u meedoen op één van de andere locaties in park ‘t Nieuwelant of Beweegtuin Marnix? Kijk op  deze link!  voor informatie over alle locaties.


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date