Samenwerking CWO en Fernhout fysiotherapie

02-08-2016 Gezond Redactie

VOETBAL - Fernhout fysiotherapie en voetbalvereniging CWO zijn een unieke samenwerking aangegaan. Niet alleen de technische staf en spelers van de hoofdmacht profiteren van deze partnership, maar alle leden van CWO hebben veel voordeel .

Zo hebben leden van CWO altijd snel toegang tot behandelingen bij Fernhout fysiotherapie én kunnen alle leden op donderdagavond via een ‘inloopuur’ terecht bij een fysiotherapeut, op het complex van CWO of de praktijk van Fernhout fysiotherapie aan de Zwanensingel 9 in Vlaardingen.

Voor trainers, leiders en verzorgers van CWO heeft Fernhout daarnaast een telefonische adviesservice beschikbaar gesteld. Ook zal Fernhout fysiotherapie aan het voltallige kader van CWO een stukje opleiding verzorgen (juiste behandeling blessures, EHBO enz.).

De hoofdmacht van CWO zal voor de start van het voetbalseizoen én tijdens de winterstop een fitheidstest krijgen bij Fernhout fysiotherapie. Fernhout zal geblesseerde spelers van de hoofdselectie van CWO verder ook begeleiden tijdens het revalidatieproces.