Stress en spanning? Massage helpt!

03-03-2021 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Je wil graag ontspannen, maar het kost moeite. Stress en spanning stapelen zich op in het lichaam, je energie wordt minder en ook slapen gaat steeds moeilijker. Je lichaam gaat in een soort van overlevingsstand, afvalstoffen hopen zich meer op en zo ontstaan er blokkades in je lichaam, zoals bijvoorbeeld in je nek en schouders. Ook kun je last van slaapproblemen krijgen waardoor vermoeidheid ontstaat en je nog meer spanningen gaat ervaren.

Dit alles kan soms leiden tot een vicieuze cirkel waar we met moeite uit kunnen komen. Een massagebehandeling kan je hierin mede ondersteunen, aangezien massage gericht is op ontspanning en ook verlichting van je klachten kan geven. Op die manier kan het stress en spanningsklachten aanpakken. Het draagt mede bij aan het weer fit en vitaal voelen en het herstel op geestelijk en lichamelijk vlak.

Massagepraktijk Consilium biedt diverse professionele massagebehandelingen aan en samen met jou kijk ik wat de klachten zijn om zo een passende massagebehandeling te kunnen geven. Benieuwd wat massage voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend telefonisch contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

U kunt de tarieven vinden op mijn website: www.massagepraktijkconsilium.nl

Ik heb een NGS licentie als sportmasseur en ga regelmatig naar bijscholingen en cursussen om mijn kennis en kwaliteit up to date te houden.

Ook bij ons te koop: De Massage Kadobon! 

Warme Groet,
Tanya de Bruin 

Massagepraktijk Consilium
06 - 22 48 84  46
info@massagepraktijkconsilium.nl
www.massagepraktijkconsilium.nl

facebook: massagepraktijk Consilium

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date