Tandartspraktijk Ambacht: de praktijk voor het hele gezin!

08-03-2018 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN – Alles op het gebied van tandzorg en alle denkbare behandelingen. Dát biedt Tandartspraktijk ’t Ambacht. Alle tandheelkundige zorg onder één dak en échte aandacht voor u. Of het nu gaat om het onderhoud van uw gebit, het plaatsen van kronen, het vervaardigen van implantaten of het witter maken van de tanden, dit zijn stuk voor stuk specialisaties van onze gekwalificeerde medewerkers. U werkt overdag? Bel nu 010 - 434 33 32 voor een afspraak. U kunt desgewenst op sommige dagen tot 19.30 uur plaatsnemen. En… u kunt bij ons ook op zaterdag tot 16.30 uur terecht.

Mondhygiënist
Onze mondhygiënist kan u in alle rust vertellen hoe tandvleesproblemen opgelost kunnen worden, hoe je goed kunt poetsen en op welke manier het gebit mooi, schoon en fris blijft.

Gezinstandarts
Onze ruime ervaring met het behandelen van kinderen is voor u een geruststelling. Uw kinderen zijn minder onrustig en we doen er niet langer over dan noodzakelijk. Als het gaat om het fraaier maken van het gebit, is onze praktijk toonaangevend. U kunt bij ons rekenen op:
- Geen onverwachte handelingen, alles wordt vooraf besproken
- Duidelijke communicatie
- Geen onverwachte kosten
- Alle tijd voor uw vragen en wensen

Afspraak maken
U kunt ons bellen op telefoonnummer: 010 - 434 33 32 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur, woensdag en vrijdag van 08.00 tot 19.30 uur, zaterdag van 09.00 tot 16.30 uur voor het inplannen van een afspraak.
 

Geen angst voor de tandarts


Onze benadering is klantvriendelijk. Wij hebben begrip voor uw angst en doen er alles aan om de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen. Wij hebben ruime ervaring met angstpatiënten en hanteren een veilig en vertrouwd aanvoelend stappenplan. U wordt geheel op uw gemak gesteld. Dan krijgt u uitleg over de behandelingen, handelwijze en het te behalen resultaat. Op deze manier wordt een bezoek aan de tandarts al een stuk minder ‘eng’.

Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date