Team Hooymeijer houdt RopaSwim

09-02-2017 Gezond Redactie

VLAARDINGEN/HELLEVOETSLUIS - Sportfondsen Hellevoetsluis en Roparunteam Hooymeijer houden op 13 mei de RopaSwim zwemmarathon in zwembad de Eendraght. De opbrengst daarvan gaat, via het Roparunteam, naar projecten die de kwaliteit van leven van kankerpatiënten verbeteren. De inschrijving voor de RopaSwim is 3 februari van start gegaan.

De Ropa- Swim wordt een uitdagend evenement waarbij maximaal acht zwemmers proberen om in zes uur een zo groot mogelijke afstand  Er is plaats voor maximaal twintig teams. De teams betalen om deel te nemen 150 euro en halen hopelijk nog een leuk sponsorbedrag per baantje op. Daarmee wordt gehoopt op een totale opbrengst van tenminste 4.000 euro. Aan deelnemers wordt dus niet alleen een sportieve inspanning op de avond zelf gevraagd maar ook een inspanning voorafgaand aan de zwemavond. Ook met het ingezamelde sponsorgeld wordt uiteindelijk via de Roparun de kwaliteit van leven van kankerpatiënten verbeterd.

Deelnemers aan de RopaSwim gaan niet alleen een sportief evenement tegemoet, het wordt vast en zeker ook sfeervol. Want nadat de deelnemers om 20.00 uur zijn weggeschoten, blijven ze met hun zes uur durende estafettezwemactie tot diep in de nacht bezig.

,,Wie mee wil doen maar geen compleet team heeft, kan in contact gebracht worden met anderen die nog alleen zijn of nog plaats in hun team hebben. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Harro van Milligen via wedstrijdsecretariaat@roparunteamhooymeijer.nl

Alles op een rijtje: De RopaSwim op zaterdag 13 mei duurt van 20.00 tot 02.00 uur. Deelname kost € 150 per team (maximaal acht zwemmers) en de sponsoring per baantje. Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.roparunteamhooymeijer.nl/ropaswimGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date