Toe aan een nieuwe uitdaging als vrijwilliger?

07-07-2019 Gezond Redactie

VLAARDINGEN/SCHIEDAM - Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Zoekt u uitdagend vrijwilligerswerk waarbij echt aandacht is voor wat bij u past? Kom dan eens kennismaken met De OproepCentrale!  

Bij de OproepCentrale maken we een match op maat. Onze coördinatoren bespreken met u hoeveel tijd u in het vrijwilligerswerk wil steken en wat bij u past. Lijkt het u bijvoorbeeld leuk om eens in de week met een cliënt een lekkere wandeling te maken? Of houdt u juist van gezellig koffiedrinken en een spelletje spelen? Wij koppelen u aan een cliënt die bij u past, zodat u vrijwilligerswerk doet waar u én de cliënt blij van worden. 

Dat de werkwijze van de OproepCentrale werkt, bewijst ons 30-jarig jubileum. Wij mogen namelijk al 31 jaar lang matches op maat maken en dat doen wij met veel plezier. Bent u benieuwd welk vrijwilligerswerk wij u kunnen bieden? Neem dan eens contact op met een van onze coördinatoren via telefoonnummer 010 - 427 81 77 of stuur een e-mail naar info@oproepcentrale.nl . Kijk voor meer informatie over de OproepCentrale op www.oproepcentrale.nl .


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date