Van gymzaal tot paramedisch paleisje

27-09-2015 Gezond Redactie

VLAARDINGEN – Na de officiële opening op vrijdag zorgde de Open Dag op zaterdag weer voor een stroom bezoekers aan TouchFit of voluit Paramedisch Therapeutisch Centrum TouchFit. De mensen keken hun ogen uit in het centrum aan de Hendrik Casimirstraat 151. Eenmaal binnen is bijna onvoorstelbaar dat dit nog niet eens zo lang geleden niet meer was dan een in verval geraakte verlaten gymzaal. 

Nu zijn er meer dan 20 (para)medische disciplines gevestigd en dient het pand ook nog eens als toevluchtshaven voor onder andere de postzegelvereniging en de bridgeclub die hun vaste stekkie in Wijkcentrum Holy moesten verlaten. 

De hoge gymzaal bood ruimte voor een extra vloer en dus kun je nu terecht op twee etages vol praktijkruimten en grotere zalen voor groepslessen en cursussen. Bepalend voor de sfeer is de open en lichte uitstraling. Overal zijn ramen, overal valt het licht binnen. Ook valt op hoe groen dit plekje in Vlaardingen eigenlijk is, het pand is erdoor omringd. 

En binnenin? Stressmanagement therapie, een medisch pedicure, een coach,, een fysiotherapeut, fasciatherapie, een osteopaat, aromatherapie, een natuurgeneeskundig arts, een diëtist, acupunctuur, een audicien en een personal trainer. Daarnaast nog groepslessen  seniorobics, bodymindcursussen, yogalessen en shiatsu.

 

Loopt u gerust eens binnen of kijk eens op de website voor meer informatie.


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date