Categorieën

Service

Vergoedingen Osteopathie voor 2017

Vergoedingen Osteopathie voor 2017
Gezond

Vergoedingen Osteopathie voor 2017

  • Advertorial
  • 25-11-2016
  • Gezond
Vergoedingen Osteopathie voor 2017
VLAARDINGEN - De vergoedingen voor osteopathie in 2017 zijn bekend; net als in vorige jaren wordt osteopathie (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De vergoeding voor een osteopathisch consult verschilt per zorgverzekeraar en is vaak afhankelijk van het aanvullende pakket dat gekozen wordt. Indien de osteopaat geregistreerd staat in het NRO (Nederlands Register voor Osteopathie) of bij het NOF (Nederlandse Osteopathie Federatie) wordt een behandeling vergoed. Het verplichte eigen risico is niet van toepassing voor osteopathie.

Op de website http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/osteopathie leest u alle informatie met betrekking tot de vergoedingen voor osteopathie. Ook kunt u op zorgwijzer.nl, aan de hand van diverse gegevens, bekijken of uw huidige ziektekostenverzekeraar nog bij u past.

Ivo Osteopathie heeft een registratie in het NRO, een consult wordt dan ook (deels) vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Wilt u meer informatie over osteopathie, wilt u weten wat osteopathie voor u kan betekenen? Ivo Osteopathie is te bereiken via tel: 06 - 19079434 of mail: [email protected].

Ivo - Praktijk voor osteopathie

Stoomloggerweg 8, Vlaardingen

Meer over Ivo - Praktijk voor osteopathie →