Vijf jaar TouchFit in de Hendrik Casimirstraat

01-09-2020 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Het is 1 september 2020 al weer vijf jaar geleden dat, na een verbouwing van bijna een jaar, TouchFit haar deuren opende aan de Hendrik Casimirstraat 151. In het centrum zijn verschillende disciplines gehuisvest die waar mogelijk met elkaar samenwerken en elkaar aanvullen. In de afgelopen vijf jaar is het aantal behandelaars gestegen en is de samenwerking intensiever geworden. Zowel binnen als buiten het centrum.

De coronaperiode heeft ons nog meer doen samenwerken met als resultaat een hele nieuwe website gericht op immuniteitsverbetering: www.veerkracht.fit. Naast therapeuten en behandelaars biedt het centrum ook ruimte aan verenigingen, bedrijven en organisaties die hier hun (coronaproof) trainingen en vergaderingen houden.

Na vijf jaar mogen we spreken van een samenhangend en veelzijdig centrum waarin de cliënt/patiënt centraal staat. In de komende jaren is ons doel om te blijven groeien en mee te bewegen in alle ontwikkelingen. Om ons vijfjarig jubileum te vieren kunnen alle cliënten in de week van 1 september een kleine attentie verwachten.

Paramedisch Therapeutisch Centrum TouchFit
Hendrik Casimirstraat 151
3136 BD  Vlaardingen
info@touchfit.nl
010 -  435 36 77

www.touchfit.nl

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date