Vrijwilligers geslaagd voor basisscholing

04-10-2019 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Op dinsdag 1 oktober was het feest bij De OproepCentrale. Een groep nieuwe vrijwilligers mocht een certificaat in ontvangst nemen, omdat zij de Basisscholing ‘De goed onderlegde vrijwilliger’ met succes hebben afgerond.

Tijdens de scholing passeerden diverse onderwerpen de revue, zoals grenzen en verwachtingen, motivatie om vrijwilligerswerk te doen en verschillende ziektebeelden. Dankzij deze scholing beginnen de kersverse vrijwilligers met de juiste verwachtingen en vaardigheden aan hun vrijwilligerswerk. 

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk waar je zelf ook veel van kunt leren? Waar je niet alleen veel voldoening van krijgt, maar ook persoonlijke ontwikkeling kunt realiseren dankzij goede begeleiding en een gevarieerd aanbod aan cursussen en scholing? Dan is De OproepCentrale op zoek naar jou! Heb je interesse in vrijwilligerswerk bij De OproepCentrale? Neem dan contact op met een van de coördinatoren via telefoonnummer 010 - 427 81 77 of mail naar info@oproepcentrale.nl . Kijk voor meer informatie op www.oproepcentrale.nl .

 


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date