Vrijwilligerswerk bij de OproepCentrale, dubbel genieten!

01-08-2019 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Gaat u graag naar buiten? Even een blokje om of een rondje door het winkelcentrum? En heeft u er wel eens aan gedacht om iemand mee te nemen? Voor u een kleine moeite en u doet er een ander een groot plezier mee; dat is dubbel genieten! 

De OproepCentrale is hard op zoek naar vrijwilligers in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Spijkenisse die het leuk vinden om er samen met een cliënt op uit te gaan. Vrijwilligerswerk bij de OproepCentrale hoeft niet veel tijd te kosten. Met een paar uurtjes per week maakt u een ander al blij! Er zijn veel kwetsbare mensen die niet meer ‘even’ naar buiten kunnen, voor hen kan u het verschil maken. Een wandelingetje door de buurt of een kopje koffie drinken in de stad, samen naar buiten gaan is toch dubbel genieten? Bijzonder aan de OproepCentrale is dat onze coördinatoren een match op maat maken. Zo doet u vrijwilligerswerk dat past bij de wensen van u en de cliënt!  

Wilt u ook iets betekenen voor een ander? Dan maken wij graag vrijblijvend kennis met u! Neem contact op met de coördinatoren van de OproepCentrale via telefoonnummer 010 - 427 81 77 of stuur een e-mail naar info@oproepcentrale.nl . Kijk voor meer informatie over de OproepCentrale op www.oproepcentrale.nl


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date