Wandel mee in uw wijk

04-07-2019 Gezond Redactie

Vindt u het leuk om deze zomer andere mensen te ontmoeten en in beweging te zijn? Doe dan mee met de wandelingen die het netwerk Gezond oud worden in Vlaardingen organiseert. De wandelingen staan op de nieuwe beweegplattegrond die onlangs is gelanceerd. Aan elke wandeling wordt een andere invulling gegeven, met bijvoorbeeld een picknick of beweegoefeningen.

De volgende wandelingen worden georganiseerd:

Maandag 8 juli om 11.00 uur

We wandelen ongeveer 5 km in Holy. We verzamelen bij Ontmoetingscentrum de Bijenkorf. De wandeling wordt afgesloten met een picknick/ lunch (€3,-).

Maandag 15 juli om 10.00 uur

We wandelen ongeveer 5 km in Vlaardinger Ambacht. De wandeling wordt afgewisseld met bewegingsoefeningen. We verzamelen bij het Speeleiland. Na afloop drinken we met elkaar een kopje koffie/thee.

Woensdag 24 juli om 9.30 uur

Loop de afstand die het beste bij u past: ongeveer 1 km of ongeveer 5 km in de Westwijk. Een half uurtje eerder om 9.00 uur kunt u ook meedoen met beweegoefeningen van Samen buiten bewegen. We verzamelen bij Marnix. Na afloop drinken we hier ook kopje koffie/thee.

Maandag 29 juli om 11.00 uur

We wandelen ongeveer 5 km in het Centrum en de Rivierzone. Heeft u beweegvragen? Stel ze tijdens deze wandeling aan de fysiotherapeuten. We verzamelen bij Fysiotherapie Het Weeshuis.

Gemeente medewerkers van openbare ruimte wandelen ook mee. Zo kunt u met hen in gesprek over uw wensen voor uw wijk.

Kijk op voor alle informatie op www.gezondoudwordeninvlaardingen.nl/wandelingen  Via deze link kunt u zich ook aanmelden of bel naar 010 31 32 778Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date