Week van de bewust-wording in Italië

25-03-2017 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Peter Kramers (Casa Ochetto) en Jolanda Kok (TouchFit) slaan de handen ineen in de 'Week van de bewust-wording'. In Piëmonte (Italië) kun je in de week van 14 tot en met 20 mei werken aan balans tussen lichaam en geest.

Zorg jij goed voor jezelf? Durf jij je gevoelens en emoties te ervaren om er vervolgens wat mee te doen? Ver weg van de alledaagse drukte werk je, op deze bijzondere plek in Italië, een week lang aan je balans tussen lichaam en geest. Je maakt tijd voor zelfreflectie, tijd voor bezinning en tijd om te ontdekken wat nou werkelijk je behoefte is. 

Deze 5-daagse training is bedoeld voor mensen die een behoefte hebben om meer in contact te komen met zichzelf. Leven in contact met jezelf betekent leven vanuit je hart. En dat betekent keuzes maken die voortvloeien uit je wensen en verlangens en verdieping vinden in jezelf. Het is je eigen groei ontdekken en ervaren.

De week start met het bepalen van je doel waarmee je deze week aan de slag wil. Dit kan een levensvraag zijn waarin je inzicht wilt krijgen, maar het kan ook over het bereiken van een gewenste situatie gaan, of over het oplossen van een probleem. We werken onder andere met stressrelease, meditatie, (lichaams)oefeningen en één op één sessies. Daarnaast is er ruimte voor een creatieve activiteit. 

Trainers: Jolanda Kok, natuurgeneeskundig therapeut, gespecialiseerd in stressmanagement therapie en in lichaamsgerichte therapiën (voor meer info zie: www.touchfitpraktijk.nl) en Peter Kramers, ondernemer en zelfstandig trainer en coach. 

Prijs: € 1.095, inclusief verblijf op basis van vol pension (6 overnachtigingen in een tweepersoons-kamer), 10 dagdelen training en workshop, ontvangst met aperitief, bedlinnen, handdoeken, 6 x ontbijt, 5 x lunch, 6 x diner incl een drankje, koffie/thee. Niet inbegrepen zijn je reiskosten en reisverzekering. 

Data, training en workshop maandagochtend 15 mei tot en met vrijdagavond 19 mei, verblijf vanaf zondagmiddag 14 mei tot en met het ontbijt op zaterdag 20 mei.

Meer informatie en reserveren, bel of mail Peter Kramers voor meer informatie of het reserveren van deze trainingsweek 06 - 26 38 43 26 • info@casaochetto-events.nl.

Gun jezelf een week van wellness voor lichaam en geest. Geniet van de rust en de ruimte voor jezelf. En van tijd, tijd om stil te staan, tijd voor reflectie, tijd om vragen helder te krijgen, tijd en aandacht om antwoorden te vinden, tijd om de diepte in te gaan, tijd om voor jezelf op te komen, tijd voor iets nieuws: tijd voor jou.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date