Zonnehuisgroep Vlaardingen werkt mantelzorgvriendelijk

10-11-2016 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Op woensdag 9 november heeft Zonnehuisgroep Vlaardingen de erkenning ‘wij werken mantelzorgvriendelijk’ ontvangen van de Stichting Werk & Mantelzorg. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Stadsgehoorzaal ontving de organisatie deze fraaie erkenning. 

Zonnehuisgroep Vlaardingen vindt het belangrijk om een mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid te hebben. Met werknemers die in hun privéleven een mantelzorgrol hebben, wil Zonnehuisgroep Vlaardingen graag meedenken om zo tot een betere balans tussen werk en privé te komen. Of, zoals p&o adviseur Patricia Mansveld het zegt: ,,Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers goed in hun vel zitten. Daarom denken we graag mee met mensen die in hun privéleven mantelzorger zijn.'' 

Stichting Werk & Mantelzorg is een samenwerkingsverband tussen Mezzo, landelijke vereniging voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg, en HR adviesbureau Qidos. Het doel van Werk&Mantelzorg is om een mantelzorgvriendelijk arbeidsklimaat in Nederland te creëren samen met allerlei partijen zoals werkgevers, de rijksoverheid, werkgevers- en werknemersorganisaties, gemeenten en Steunpunten Mantelzorg.

Zonnehuisgroep Vlaardingen is een integrale aanbieder van verzorging, verpleging, behandeling en dienstverlening aan voornamelijk senioren in Vlaardingen en omstreken. Uitgangspunt is met persoonsgerichte zorg op maat bijdragen aan kwaliteit van leven. 

Zonnehuisgroep Vlaardingen is deelnemer in de Zonnehuis Groep.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date