Beleef Vlaardingen met culinaire wandeling !

09-06-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Vlaardingers zijn over het algemeen wel bekend met de wandeling ‘van ’t Oft naar ’t Oofd. Vijf ondernemers hebben daar vanaf nu een nieuwe variant aan toegevoegd die in het teken staat van de visserij en culinair genieten: Van ’t Hart naar ’t Hoofd.

Vlaardingen is vooral bekend als dé haringstad van Nederland. De visserij op haring, ansjovis en kabeljauw is echter verleden tijd. Wel is het visserijverleden met name rond de Oude Haven nog goed herkenbaar. Met de culinaire wandeling Van ’t Hart naar ’t Hoofd proeft u de sfeer van de rijke historie én van de heerlijkste gerechten! Onder leiding van een gids van het Serviceteam Vlaardingen maakt u gedurende vier uur een prachtige en ontspannen wandeling die start bij de Oesterparel en eindigt bij het Delta Hotel. Gedurende de wandeling brengt u een bezoek aan Vishandel ’t Hoogertje, restaurant Westkaai en Wijnkoperij Hosman Frères. Bij elke locatie wordt een gerecht en een bijpassend glas wijn geserveerd.

Dit all-in arrangement wordt verzorgd à € 49,50 per persoon, waarbij er gereserveerd en betaald kan worden via het Delta Hotel. Inclusief: Stadswandeling onder leiding van een ervaren gids, gerechten op de locaties, begeleidende wijnen, apéritief en afsluitend kopje koffie/thee met ijzerkoekjes en organisatie- en bemiddelingskosten.

Bijzonderheden: Minimum aantal personen is 20 (als de groep kleiner is geldt een meerprijs voor de gids).

Dit arrangement is onder voorbehoud mogelijk op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag en te reserveren via info@deltahotel.nl  of 010-4345477


Gerelateerd