De slimme webshop van Hoogerwerf

12-11-2013 Nieuws Advertorial

VLAARDINGEN - Hoogerwerf for Office is al decennia lang een begrip in Vlaardingen en omstreken. Geen eendagsvlieg dus, maar zeker ook geen bedrijf dat blijft hangen in het 'oude vertrouwde'. Hoogerwerf is continu bezig met vernieuwing en dat uit zich momenteel in een volledige remake van de webshop.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen...  het is misschien een goed idee om meteen even te gaan kijken op shop.hoogerwerf.nl. Tot het einde van het jaar zijn er namelijk actieweken met telkens weer nieuwe, zeer voordelige aanbiedingen. Bovendien maak je bij besteding van ten minste honderd euro ook nog kans op fantastische prijzen waaronder een iPad en de nieuwste minibeamer.

,,Onze bestaande relaties reageren erg enthousiast'', vertelt Peter Hoogerwerf. ,,Tachtig procent van hen heeft al een bezoek aan de webshop gebracht.'' Het is dan ook een van de meest geavanceerde webshops die je op het moment kunt tegenkomen. Speciale aandacht is daarbij besteed aan het zoekvenster. Dat is zo ingericht dat je gewoon kunt intypen wat je denkt. Probeer het is met 'rode ordner', of een blauwe natuurlijk...

Er staan momenteel al ruim 9.000 artikelen in de webshop, dat worden er in januari 2014 zelfs meer dan 20.000. En alles razendsnel geleverd. 's middags besteld, de volgende ochtend in huis. Kritische factor is dan natuurlijk wel de prijs. ,,Wij doen heel graag zaken met Vlaardingse bedrijven en daar valt nog een wereld te winnen'', vervolgt Hoogerwerf. ,,Velen weten waarschijnlijk niet dat wij dezelfde scherpe prijzen kunnen rekenen als de grote internationale aanbieders waarvoor ze nu kiezen en voor grote klanten zelfs nog scherper dan dat. Daarbij komt dat wij huismerkproducten kunnen leveren met A-kwaliteit.''

Er is het laatste jaar veel discussie geweest over het inkoopbeleid van de gemeente Vlaardingen die lokale ondernemers vaak lijkt over te slaan. Dit is voor ondernemers dus een uitgelezen kans om zelf te laten zien hoe het wel moet!