DivorceFinance op Vlaardingen24

01-09-2014 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Vlaardingen24 verwelkomt DivorceFinance op 'Onze Bedrijven'. DivorceFinance Verzorgt sinds enige jaren de beëindiging van een huwelijk of relatie in Vlaardingen e.o. Zij komen naar u toe voor een discrete afwikkeling.

De advocaat en de financieel echtscheidingsadviseur, twee ervaren vakspecialisten hebben hun krachten gebundeld en geven uw echtscheiding de professionele behandeling die het verdient. 

Bent u iemand die controle wilt houden over zijn beslissingen? Iemand die gelooft dat in goed gezamenlijk overleg uw lastige besluit respectvol en eerlijk kan worden besproken? U heeft geen goed overzicht van de gevolgen van uw besluit en waar te beginnen? U verwacht dat zonder hulp een snelle en zorgvuldige afwikkeling niet zal worden bereikt? Dan bent u bij DivorceFinance aan het juiste adres.

Zij geloven dat u geholpen bent met een integer vertrouwenspersoon. Zij willen antwoord geven op uw vragen en uw onzekerheden wegnemen. Zij wensen het echtscheidingsproces beter te laten verlopen. Beter voor u beiden, beter voor de kinderen, beter voor de toekomst. 

Divoce Finance biedt u een duidelijk verhaal en een schematische werkwijze zodat alle noodzakelijke onderwerpen worden besproken. De beslissingen worden door u samen genomen waarbij zij het wettelijke kader aangeven. Ook nemen zij de fiscale regels mee in hun advies. Zo werkt DivorceFinance stap voor stap toe aan uw echtscheidingsconvenant. 


Door de inschrijving in het Register voor Financieel Echtscheidingsadviseur particulieren en ondernemers. (RFEA) bent u verzekerd van deskundigheid en ontvangt u de kwaliteit die u verdient.


Gerelateerd